telefon
tratament micoza
Ce spun clientii despre Fungi-Nail®?


Multumesc pentru produs. A functionat atat de bine ca m-am hotarat sa-l cumpar si pentru mama mea.

-Laura
------------------------

Chiar un tratament miraculos. Am aflat de la un prieten despre el, si in cateva saptamani de folosire deja vad unghia sanatoasa cum creste. Multumesc.

-George
-------------------------

Din cauza ficatului, nu pot folosi pastile. Singurul tratament pe care il pot urma este cel naturist sau extern. Am aruncat banii degeaba pe multe produse care le-am vazut la teleshopping sau pe internet. La fel am crezut si cu produsul vostru, insa sunt foarte surprinsa de rezultate si cat de usor este de aplicat.

-Mariana
-------------------------

Un scurt multumesc pentru produsul dumneavoastra. Mi-a clarificat problema in aproximativ 5 saptamani.

-Mihnea
--------------------------Acasa        Despre Produs        Produse        Cum functioneaza?        Ce spun clientii?        Intrebari Frecvente        Comanda
Fungi-Nail a fost dezvoltat mai mult de 25 de ani in urma si a devenit rapid brandul #1 recomandat de farmacistii din S.U.A. pentru tratarea micozei la degete si unghii. Fungi-Nail este un tratament eficient de prima linie, cu un profil excelent de siguranta, producand rezultate in doar cateva saptamani. Formula sa concentrata si de maxima rezistenta impotriva ciupercii unghiilor este garantata ca elimina si opreste raspandirea onicomicozei, fie la maini sau picioare, pe cuticule, pe marginea unghiei sau sub stratul acesteia. Spre deosebire de alte produse care contin alcool si pot usca pielea, Fungi-Nail poate ajuta, de asemenea, la hidratarea pielii si cuticulei.

© 2012 Fungi-Care - All Rights Reserved - 0726 465 732. www.tratament-onicomicoza.ro