telefon
tratament micoza
Fungi-Nail® Solutie

Solutia anti-micoza originala Fungi-Nail® (30ml)
Fungi-Nail Solutie este ideala pentru tratarea micozei unghiilor si picioarelor si garanteaza rezultate vizibile in cateva saptamani, fara efecte secundare nocive.

Fungi-Nail contine acid undecyclenic 25%, puterea maxima disponibila fara prescriptie medicala, si continua sa fie marca #1 recomandat de medicii dermatologi si farmacisti in S.U.A. Fungi-Nail ofera protectie de durata, deoarece hidrateaza si vindeca pielea iritata cauzata de micoza unghiei sau piciorului. Fungi-Nail este dovedit eficace pentru ameliorarea mancarimii, senzatiei de arsura si de crapare asociate cu micoza piciorului.

 • Brandul #1 recomandat de medici impotriva micozei
 • Dovedit clinic ca vindeca ciuperca unghiei
 • Nu ataca lacul de unghii sau lucrarile din acril
 • Produs de incredere de peste 25 de ani
 • Formula puternica si concentrata

Creionul Antimicotic Fungi-Nail® - 1.7ml
Aplicatorul inovator de tip creion contine un capat sub forma de pensula pentru a elimina onicomicoza sau micoza piciorului, in mod curat si eficient. Creionul Fungi-Nail ofera cantitatea potrivita de solutie exact acolo unde ai nevoie de el - sub unghie si in jurul cuticulei. Stiloul este convenabil de tinut dupa tine in buzunar, poseta sau geanta.

Creionul Fungi-Nail contine acelasi ingredient activ dovedit ca vindeca micoza unghiei ca si solutia Fungi-Nail, acid undecylenic 25%.

 • Aplicare curata si eficienta
 • Tratament convenabil si discret
 • Nu ataca lacul de unghii sau lucrarile de acril
Cum sa folositi Fungi-Nail®?

fungi-nail
PASUL 1.
Curatati zona afectata cu apa si sapun, apoi uscati bine.
kill toe fungus
PASUL 2.
Taiati unghiile cat mai scurt.
PASUL 3. (pentru Fungi-Nail Solutie)
Aplicati cu pensula de doua ori pe zi, sub unghie si in jurul cuticulelor. Lacul de unghii poate fi purtat in timpul tratamentului.

Tineti minte ca infectiile fungice apar pe pielea din jurul unghiilor tale si pe patul unghial, nu pe unghii in sine. Fungi-Nail este un tratament anti-micoza natural, care ajuta la eliminarea si stoparea raspandirii infectiilor micotice pe cuticule, din jurul unghiilor si sub acestea. Fungi-Nail nu penetreaza suprafata unghiei.
PASUL 3. (pentru Fungi-Nail Creion)
Scoateti capacul. Rasuciti baza pana cand auziti 3 "clicuri" (cu peria indreptata in jos), pentru a satura peria. Daca nu auziti clic, rotiti in cealalta directie. Nu supra-rasuciti. Va rugam sa retineti faptul ca produsul este transparent; aplicati pensula pe piele pentru a confirma dispersia potrivita de solutie. Aplicati Fungi-Nail in jurul cuticulelor si sub marginea unghiei de doua ori pe zi (dimineata si seara). Lacul de unghii poate fi purtat in timpul tratamentului.

CAND VOI VEDEA REZULTATELE?

 • Fungi-Nail incepe sa lucreze imediat.
 • In functie de severitatea micozei dumneavoastra, puteti incepe sa vedeti rezultate in termen de patru saptamani.
 • Este posibil sa fie necesar sa continuati sa folositi Fungi-Nail pentru o perioada mai lunga de timp pentru a permite regenerarea tesutului sanatos. Pentru a ucide in mod eficient ciuperca, se aplica Fungi-Nail in jurul cuticulelor si sub varful unghiilor.

Fungi-Nail elimina ciuperca fara efecte secundare nocive. Peste urmatoarele saptamani si luni, piele noua si sanatoasa va incepe sa apara. Este important sa continuati sa aplicati solutia in jurul cuticulelor si sub varful unghiilor dumneavoastra pentru a pastra zona curata si dezinfectata.

Acasa        Despre Produs        Produse        Cum functioneaza?        Ce spun clientii?        Intrebari Frecvente        Comanda
Fungi-Nail a fost dezvoltat mai mult de 25 de ani in urma si a devenit rapid brandul #1 recomandat de farmacistii din S.U.A. pentru tratarea micozei la degete si unghii. Fungi-Nail este un tratament eficient de prima linie, cu un profil excelent de siguranta, producand rezultate in doar cateva saptamani. Formula sa concentrata si de maxima rezistenta impotriva ciupercii unghiilor este garantata ca elimina si opreste raspandirea onicomicozei, fie la maini sau picioare, pe cuticule, pe marginea unghiei sau sub stratul acesteia. Spre deosebire de alte produse care contin alcool si pot usca pielea, Fungi-Nail poate ajuta, de asemenea, la hidratarea pielii si cuticulei.

© 2012 Fungi-Care - All Rights Reserved - 0726 465 732. www.tratament-onicomicoza.ro